Look Odor is Live!

Daar is 'ie dan. De officiële webshop van Look-Odor. Al een lange tijd zijn wij bezig met het realiseren van deze site. Een webshop met producten waar wij echt in geloven.

Kent u dat probleem? U heeft uw hele huis schoongemaakt, maar na het stofzuigen hangt er een onaangename geur door het huis. Uw stofzuiger laat een onaangename geur achter. Dit kan natuurlijk vele oorzaken hebben. Onze tabletten hebben allemaal essentiële oliën, die een frisse geur uit uw stofzuiger laten komen en uw huis nog frisser laten ruiken.

Look-Odor wil het milieu zoveel mogelijk ontzien, daarom zijn onze geurtabletten bijna 100% biologisch en biologisch afbreekbaar. Dit geldt ook voor de verpakking.

Onze tabletten hebben allemaal een heerlijke verfrissende geur die de onaangename geur uit uw stofzuiger laat verdwijnen. Geen overdreven aanwezige geur, maar een frisse subtiele geur die uw huis nog schoner laten ruiken.

Wij gebruiken de geurtabletten al enige tijd zelf en zijn erg enthousiast. Zo enthousiast dat wij dit graag met anderen willen delen.

Bekijk onze webshop, lees meer over onze producten en laat u overtuigen. Weg met die onaangename geur! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.